Cogita

Home / Årsmøder og generalforsamlinger / ILONA 12. -14. februar 2016

ILONA 12. -14. februar 2016

I februar drog Julie, Sunniva og Philip fra Cogita til Fyn, hvor IMCC afholder den årlige ILONA-weekend for det nationale ledelseslag i IMCC. Her diskuteredes IMCC’s aktuelle tilstand, de muligheder og udfordringer som IMCC står i, samt den strategiplan som skal implementeres i IMCC fra 2016-2018. Det var spændende at møde andre engagerede IMCC’ere, og vi lærte en masse, som vi tog med hjem til København. Derudover blev “Rød Gruppe” stiftet, som er den ”nye farve” indenfor IMCC, der samler aktiviteter der beskæftiger sig med områder indenfor “Samfund og Debat”. Det var første gang, Cogita var med til ILONA, og vi oplevede en stor opbakning fra alle andre aktiviteter og medlemmer af IMCC.

ILONA

>> <<