Cogita

Home / Transkønnethed / Månedsmøde 16. december 2015

Månedsmøde 16. december 2015

Onsdag den 16. december havde vi i Cogita semestrets sidste månedsmøde. Dette møde var tilmed afslutningen på efterårssemestrets tema om transkønnethed.
Mødet blev skudt i gang med at se Louis Theroux’ en time lange dokumentar ”Transgender Kids”, der giver et indblik i familiers overvejelser omkring deres egne børns transkønnethed, hormonbehandlinger samt hvordan samfundet ser på de børn, der ikke identificerer sig som værende hverken dreng eller pige.
Vi diskuterede efterfølgende dokumentaren, hvor alle der ønskede at udtale sig om hvilke tanker og overvejelser de havde omkring dokumentaren, blev hørt. Derefter afholdt vi den mere formelle del af månedsmødet, hvor næste semesters tema, medicinske diagnoser, blev valgt.

>> <<