Cogita

Home / Årsmøder og generalforsamlinger / Cogitas første månedsmøde – nogensinde!

Cogitas første månedsmøde – nogensinde!

29. september 2015 afholdte Cogita som spritny og funklende basisgruppe sit første officielle månedsmøde på Panum Instituttet. Med afsæt i et ønske om et anderledes forum med debat, diskussion og refleksion i centrum dukkede interesserede studerende op – både for at være med til at fastsætte rammerne for Cogitas fremtid men også for at lære hinanden bedre at kende. Ikke mindste fik vi fastlagt vores tema for Cogitas første semester, nemlig Transkønnede. Dette tema åbner op for dels en diskussion om, hvilke muligheder og begrænsninger dette ”tag” giver de mennesker som det vedrører, hvilke identitetsmæssige udfordringer og prøvelser der knytter sig dertil, men først og fremmest for mange også bare en oplysning om, hvad det vil sige at være transkønnet.Første månedsmødeFørste månedsmøde

>> <<